Αλάτι EMΙΚΟ®

Το γερμανικό αλάτι EMIKO®, εξορύσσεται από βάθος 800 μέτρων, στην μικρή πόλη Bad Essen, στην περιφέρεια της Κάτω Σαξονίας. 

 

Η μικρή αυτή πόλη είναι πολύ γνωστή για τα ιαματικά λουτρά της, τα οποία και οφείλει στον ιδιόμορφο χαρακτήρα του υπεδάφους της.

 

Πριν από εκατομμύρια χρόνια, η περιοχή αυτή ήταν θάλασσα η οποία υποχώρησε μετά από έντονη ηφαιστειακή δραστηριότητα, αφήνοντας παγιδευμένο θαλασσινό νερό, ανάμεσα σε δύο βραχώδη στρώματα και σε βάθος 800 μέτρων από την σημερινή επιφάνεια.

 

Το ξεχωριστό μ’ αυτό το αρχέγονο θαλασσινό νερό, είναι το ότι έχει μείνει εντελώς ανέπαφο από οποιαδήποτε μορφή μόλυνσης, είναι πάρα πολύ πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία τα οποία συσσωρεύτηκαν με το πέρασμα του χρόνου και έχει μια διαρκή σταθερά σύνθεση.

 

Αυτό εξακριβώθηκε και πιστοποιήθηκε από το ινστιτούτο Fresenius, ένα από τα μεγαλύτερα εργαστήρια χημικών, μη ιατρικών αναλύσεων της Ευρώπης.

 

Η ύπαρξη αυτού του φαινομένου είναι γνωστή εδώ και πάρα πολλά χρόνια, γι αυτό και η εκμετάλλευση του αλατιού από το θαλασσινό αυτό νερό ξεκίνησε πριν από πάρα πολλές δεκαετίες και σ’ αυτό οφείλεται και η φήμη της περιοχής σαν θεραπευτικό μέρος.

 

EMIKO® Ur-Meersalz

 

Για την παρασκευή του αλατιού EMIKO®, το νερό αντλείται μόνο κατά την Πανσέληνο, εμπλουτίζεται με EM-X GOLD® και υπόκειται σε επεξεργασία με ΕΜ-Χ® κεραμικά.

 

Η αφυδάτωση και η διαμόρφωση των κρυστάλλων του άλατος, γίνεται στους 40° C, σε ιδανική ατμόσφαιρα με κλασσική μουσική και πορτοκαλί φωτισμό, σύμφωνα με την μέθοδο και εμπειρία του Ιάπωνα καθηγητή Masaru Emoto.

 

visit: www.masaru-emoto.net

 

Όλα τα συστατικά του μεταφέρονται ατόφια από την υγρή μορφή στους κρυστάλλους και η γεύση του είναι μοναδική.

 

Κατεβάστε: EM-X GOLD salt.doc

Η ιστοσελίδα μας είναι καθαρά για σκοπούς πληροφόρησης γύρω από την τεχνολογία των ΕΜ.

Τα κείμενα στον ιστοχώρο μας, στο 95% τους αποτελούν δικά μας συγγράμματα, διατυπωμένα όσο το δυνατόν πιο απλά και επεξηγηματικά.

Προσπαθούμε να απεικονίσουμε τον πραγματικό χαρακτήρα της τεχνολογίας και πάντοτε μέσα στα πλαίσια της ανθρωπιστικής και περιβαλλοντικής φιλοσοφίας που έθεσε ο άνθρωπος - επιστήμονας που την ανακάλυψε, την οποία και εμείς ασπαζόμαστε ανιδιοτελώς. 

© Copyright 2013 - 2019 Ε.Μ. ΟΙΚΟ-ΛΟΓΙΚΗ ΛΤΔ.

Εταιρεία προώθησης της τεχνολογίας των Ενεργών Μικροοργανισμών (EM - Effective Microorganisms) στην Κύπρο. Αll rights reserved.

Stylianou Lena 6   8549   Polemi   Tel. + 357 26632926,  99557704,  99531175