Αλάτι EM-X GOLD®

Το αλάτι EM-X GOLD® περισυλλέγεται από νερό της θάλασσας του νησιού kume-jima, στην περιφέρειας Οκινάβα, κι από βάθος πάνω από 600 μέτρα.

 

Το νερό στο συγκεκριμένο σημείο είναι απόλυτα ανεπηρέαστο από οποιασδήποτε μορφής μόλυνσης, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται με αναλύσεις απο τον EMRO σε τακτική βάση.

 

Η άντληση του νερού γίνεται μόνο κατά την πανσέληνο, ενώ το στέγνωμα του και ο διαχωρισμός του αλατιού, γίνονται με απόλυτα φυσική διαδικασία, αφήνοντας το νερό να εξατμιστεί στον ήλιο από μόνο του, χωρίς να βράσει και χωρίς να υπόκειται σε κανένα “ραφινάρισμα”.

 

Αυτό συντελεί στην διατήρηση όλων των μετάλλων και ιχνοστοιχείων στην σύνθεση του.

 

Ακολούθως υπόκειται σε ζύμωση και επεξεργασία με τους ΕΜ1®, EM-X GOLD® και ΕΜ-Χ κεραμικά, κι έτσι εμπλουτίζεται περεταίρω με αντιοξειδωτικές ουσίες και ένζυμα.

 

Αλάτι, η πιο “παρεξηγημένη ουσία”..

 

Κατεβάστε: EM-X GOLD salt.doc

Η ιστοσελίδα μας είναι καθαρά για σκοπούς πληροφόρησης γύρω από την τεχνολογία των ΕΜ.

Τα κείμενα στον ιστοχώρο μας, στο 95% τους αποτελούν δικά μας συγγράμματα, διατυπωμένα όσο το δυνατόν πιο απλά και επεξηγηματικά.

Προσπαθούμε να απεικονίσουμε τον πραγματικό χαρακτήρα της τεχνολογίας και πάντοτε μέσα στα πλαίσια της ανθρωπιστικής και περιβαλλοντικής φιλοσοφίας που έθεσε ο άνθρωπος - επιστήμονας που την ανακάλυψε, την οποία και εμείς ασπαζόμαστε ανιδιοτελώς. 

© Copyright 2013 - 2019 Ε.Μ. ΟΙΚΟ-ΛΟΓΙΚΗ ΛΤΔ.

Εταιρεία προώθησης της τεχνολογίας των Ενεργών Μικροοργανισμών (EM - Effective Microorganisms) στην Κύπρο. Αll rights reserved.

Stylianou Lena 6   8549   Polemi   Tel. + 357 26632926,  99557704,  99531175